Zaal huren Zwolle

Zoekt u een geschikte locatie voor een zaal huren in de regio Zwolle? Of het nu gaat om een trouwfeest, verjaardag, vergadering, meeting, seminar, workshop, bedrijfsuitje of jubileumfeest. ‘t Witte Peerd is hét adres voor alle soorten feesten of bijeenkomsten. Elk feest is uniek en dat snappen wij. Daarom helpen wij u graag met al uw specifieke wensen. Onze medewerkers staan voor persoonlijke betrokkenheid, gastvrijheid, culinaire kwaliteit en gezelligheid. Daarom is ‘t Witte Peerd een goede keus wanneer u een zaal wilt huren in de buurt van Zwolle!

Wij verzorgen feesten en andere bijeenkomsten inclusief eten en drinken. Alleen de ruimte huren is dus niet mogelijk.

Makkelijk te bereiken

Mede vanwege de geschikte locatie in de buurt van Zwolle is een zaal huren bij ‘t Witte Peerd een goede keuze! Ons partycentrum in Nieuwleusen ligt op slechts 14 minuten rijden van de hoofdstad van Overijssel. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Dalfsen, Genemuiden, Staphorst en Zwolle. Naast dat wij goed bereikbaar zijn, bieden wij ook een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reizen de bezoekers van uw feest of bijeenkomst liever per ov? Ook dat is erg gemakkelijk. Aangezien u met buslijn 29 vanaf het station in Zwolle in slechts 17 minuten hoeft te reizen. De halte Nieuwleusen centrum staat exact voor ons partycentrum. De bereikbaarheid is erg belangrijk voor al uw gasten. Bij ‘t Witte Peerd een zaal huren in de buurt van Zwolle is wat dat betreft een slimme keuze!

Veel mogelijk wat betreft een zaal huren in de regio Zwolle

Voor een feest of bijeenkomst kunt u bij ons een zaal huren in de buurt van Zwolle. Wij van partycentrum ‘t Witte Peerd begrijpen dat elk feest of bijeenkomst anders is. Wij helpen u dan ook graag met een gepaste invulling van uw feest of bijeenkomst. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met al uw persoonlijke wensen. U kunt hierbij denken aan onder andere zaken als sfeer, muziek, eten, drinken en het te besteden budget. Ons partycentrum beschikt over een drietal mooie zalen. Daarnaast is het vanaf onze bovenzaal mogelijk om op ons dakterras te komen. Dit dakterras is een verlengstuk van deze zaal. Op het moment dat de zon schijnt kunt u daar heerlijk terecht aangezien het terras is gesitueerd op het zuiden. Ook kunt u er heerlijk ongestoord zitten met het uitzicht op het Palthebos. Tot slot biedt het uw rokende gasten ook uitkomst!

Een multifunctionele zaal huren in de buurt van Zwolle

Al onze zalen zijn multifunctioneel en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. Regelmatig krijgen wij van zowel bedrijven als particulieren uit de provincie Overijssel aanvragen binnen voor een zaal huren in de buurt van Zwolle. Best logisch, want wij hebben alle ingrediënten in huis om van ieder zakelijke of feestelijke gelegenheid een groot succes te maken! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze ongekende mogelijkheden voor een zaal huren in de regio Zwolle.

Interesse in een zaal huren in de regio Zwolle

Wilt u een zaal huren in de regio Zwolle? Door gebruik te maken van partycentrum ‘t Witte Peerd maakt u een juiste keuze! Vanwege onze persoonlijke en flexibele hulp kunnen wij feesten of bijeenkomsten helpen organiseren die voldoen aan uw specifieke wensen. Wij houden hier natuurlijk altijd rekening met het aantal gasten en het te besteden budget. Direct contact met ons opnemen? Bel dan gerust naar 0529-481295 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers helpen u graag bij een zaal huren in de buurt van Zwolle!

hapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjes
bruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloft

Gallery zalen bruiloft (2)

evenementenevenementen