Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Wilt u een zaal huren in de regio Staphorst? Met verschillende zalen en een prachtig dakterras biedt ‘t Witte Peerd volop ruimte voor diverse bijeenkomsten en feesten. Denk hierbij aan: zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, seminars, jubileumfeesten, vergaderingen, workshops en bruiloften in de regio Staphorst. Wij openen graag onze deuren voor uw feest of bijeenkomst.

Voordelen zaalverhuur in de regio Staphorst

Wat zaalverhuur in de regio Staphorst betreft, bieden wij veel voordelen. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • 1. Sfeervolle locatie voor uiteenlopende gelegenheden.
  • 2. Onze multifunctionele zalen zijn geschikt voor 10 tot 250 personen.
  • 3. Een sfeervol dakterras in het verlengde van de bovenzaal.
  • 4. Wij denken mee over de invulling van uw feest of bijeenkomst. Indien gewenst nemen wij de gehele organisatie uit handen. Uiteraard houden we hierbij rekening met het te besteden budget.
  • 5. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien. Ook zijn er faciliteiten voor licht en geluid aanwezig.
  • 6. Moeiteloos passen wij de zaal aan om uw feest of bijeenkomst de juiste uitstraling te geven.

 Zaal huren Staphorst

 

Helaas is het niet mogelijk zelf catering te verzorgen. Laat u verrassen door onze culinaire traktaties en drankjes. Wilt u een zaal huren in de buurt van Staphorst en heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Ons creatieve team denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Kom alvast sfeer proeven

Heeft u interesse in een zaal huren in de buurt van Staphorst? En wilt u alvast sfeer komen proeven bij ‘t Witte Peerd? Dat kan! Neem voor het inplannen van een afspraak contact met ons op. U kunt dan in alle rust onze zalen bekijken en de mogelijkheden bespreken. Op basis van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte op maat maken.

Eenvoudig te bereiken

‘t Witte Peerd is gevestigd in de provincie Overijssel. U vindt ons aan de Westeinde 5 in Nieuwleusen. Dat is nog geen 20 minuten rijden vanaf Staphorst. Ook zijn wij goed bereikbaar vanuit: ZwolleGenemuiden en Dalfsen. Ons partycentrum is zowel met het openbaar vervoer als met de auto eenvoudig te bereiken. Wij bieden voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Komt u met het openbaar vervoer? Voor ons pand is een bushalte.

Meer weten over een zaal huren in de regio Staphorst?

‘t Witte Peerd is een fantastische locatie voor iedere gelegenheid. Bent u op zoek naar meer informatie over onze cafetaria, brasserie of zalencentrum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0529-481295 of 0529-481295. Daarnaast is het mogelijk het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden omtrent een zaal huren in de buurt van Staphorst te bespreken.