Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Wilt u een zaal huren in Nieuwleusen? Of u nu een zaal zoekt voor een huwelijksjubileum in de buurt van Zwolle, verjaardag, familiedag, vergadering of andere bijeenkomst. De zalen van ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen zijn geschikt voor verschillende soorten feesten en bijeenkomsten. Aan de hand van uw wensen, zorgen wij voor een gezellige dag of avond.

Alles tot in de puntjes verzorgd! Wij verzorgen feesten en andere bijeenkomsten inclusief eten en drinken. Alleen de ruimte huren is dus niet mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden voor een zaal huren in Nieuwleusen

Iedereen wil een onvergetelijk feest en waar kan dat beter ontstaan dan op een bijzondere locatie? ’t Witte Peerd is zo’n locatie. Het is dé locatie voor uw feest of zakelijke gelegenheid. Wij beschikken over drie prachtige zalen en als het weer het toelaat, dan kunt u met uw vrienden, familie of zakelijke relaties heerlijk buiten zitten op ons (dak)terras. Van bbq tot huwelijksjubileum met veel entertainment, bij ons zijn al uw wensen bespreekbaar. Met onze uitgebreide mogelijkheden voor een zaal huren in Nieuwleusen en onze service staan wij garant voor een schitterend feest. Een feest waar nog lang over zal worden nagepraat!

Zaal huren Nieuwleusen

Meer dan alleen een zaal huren in Nieuwleusen

‘t Witte Peerd biedt meer dan de optie om een zaal te huren in Nieuwleusen. U kunt ook kiezen voor diverse buitenactiviteiten, waaronder klootschieten of highland games. Of wat dacht u van een themafeest? Aan de hand van uw wensen en te besteden budget kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Dit geldt ook voor onze arrangementen. U heeft keuze uit onze voorbeelden, maar de arrangementen kunnen ook aan uw wensen worden aangepast. Culinaire kwaliteit staat voorop.

Centrale ligging

Behalve onze vele mogelijkheden voor een zaal huren in Nieuwleusen, is de ligging ook een groot voordeel van ons partycentrum en cafetaria. 't Witte Peerd bevindt zich op een kwartier rijden vanaf de hoofdstad van Overijssel. Uw auto parkeert u gratis op onze ruime parkeerplaats. Komt u met het openbaar vervoer? Met buslijn 29 bent u vanaf Zwolle binnen 17 minuten bij halte Nieuwleusen centrum. Met buslijn 591 vanuit Dalfsen doet u er ongeveer 25 minuten over. Bushalte Nieuwleusen centrum ligt vlakbij ‘t Witte Peerd. Kortom: wij zijn gevestigd in Nieuwleusen en ook goed bereikbaar vanuit Dalfsen, Genemuiden, Staphorst, Zwolle en omgeving.

Een zaal huren in Nieuwleusen? Neem contact met ons op!

Wilt u een zaal huren in Nieuwleusen? Een bijeenkomst of feest geheel naar wens viert u in een zaal van ‘t Witte Peerd! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0529-481295. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder wanneer u een zaal wilt huren in Nieuwleusen!