Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Bent u op zoek naar een perfecte trouwlocatie in de buurt van Zwolle? Bij partycentrum ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen wordt uw feest van de eerste tot laatste noot geregeld. Wij staan voor gezelligheid, culinaire kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke betrokkenheid. Bij ‘t Witte Peerd begrijpt men hoe belangrijk en speciaal een trouwdag hoort te zijn. Deze bijzondere dag viert u natuurlijk met vrienden, kennissen, familie en andere naasten. Dat betekent dat het feest aan uw persoonlijke eisen moet voldoen. De groep genodigden verschilt bij ieder individueel feest. Doordat wij erg flexibel zijn en over meerdere zalen beschikken is er bij ons zeer veel mogelijk. Op deze manier proberen wij het beste te bieden voor elke situatie. 

 Trouwlocatie Zwolle

Vele mogelijkheden bij onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle

Onze trouwlocatie in de regio Zwolle is dé plek om een onvergetelijk feest te geven. ‘t Witte Peerd biedt u vele mogelijkheden op het gebied trouwfeesten. Wij beschikken over een drietal mooie zalen. Op deze manier hebben wij voor elke gelegenheid een passende sfeervolle ruimte. Doordat ‘t Witte Peerd bekend is met het organiseren van huwelijksfeesten is de ervaring enorm. Met deze ervaring kunnen wij adviseren en helpen bij een gepaste invulling van uw huwelijksfeest. U kunt hierbij denken aan persoonlijke wensen betreffende sfeer, catering en muziek. Daarbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met uw budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze huwelijkslocatie. 

Meer dan een trouwlocatie in de regio Zwolle

't Witte Peerd is meer dan een trouwlocatie in de regio Zwolle. Zo kunt u onze zalen ook huren voor een huwelijksjubileum, verjaardag, personeelsfeesten, familiedag of andere bijeenkomst. Kom gerust eens langs en ontdek de mogelijkheden van onze prachtige zalen. Het is niet mogelijk om de catering zelf te verzorgen. Van borrelhapjes tot heerlijke buffetten, wij verzorgen graag al uw wensen. Met keuze uit diverse gerechten kunt u altijd wel iets vinden dat u smaakt!

Goede bereikbaarheid

Een goede bereikbaarheid voor al uw gasten is erg belangrijk bij de juiste feestlocatie. 't Witte Peerd is gevestigd in Nieuwleusen en ook goed bereikbaar vanuit Dalfsen, Zwolle, Genemuiden en Staphorst. U vindt ons sfeervolle partycentrum op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Naast het feit dat ons partycentrum goed te bereiken is, bieden wij onze gasten ook gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Geen probleem! Onze trouwlocatie in de regio Zwolle is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met buslijn 29 vanaf station Zwolle stopt u na slechts 17 minuten precies bij de halte Nieuwleusen centrum, de halte voor ‘t Witte Peerd. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij trouwlocatie in de regio Zwolle

Onze trouwlocatie in combinatie met ons ervaren personeel en de perfecte catering zijn de juiste ingrediënten voor een prachtige huwelijksdag. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Denk aan proosten met prosecco, het aansnijden van de bruidstaart, een heerlijk diner en natuurlijk een grote dansvloer voor het feest. Graag nodigen wij u uit om onze sfeervolle huwelijkslocatie in de regio Zwolle te komen bekijken. Indien gewenst kunt u dan direct een offerte op maat aanvragen voor onze huwelijkslocatie. Deze wordt aangepast aan jullie persoonlijke wensen, zodat het zeker weten de mooiste dag van jullie leven is!

Meer weten over onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle?

Als u zoekt naar een geschikte trouwlocatie in de regio Zwolle, dan heeft u zojuist deze locatie weten te vinden! Bij ‘t Witte Peerd is er erg veel mogelijk. Wij helpen u graag een onvergetelijk feest te organiseren dat past bij al uw specifieke wensen. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0529-481295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vertellen u graag meer over onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Zwolle.