Trouwlocatie Zwolle

Bent u op zoek naar een perfecte trouwlocatie in de buurt van Zwolle? Bij partycentrum ‘T Witte Peerd in Nieuwleusen wordt uw feest van de eerste tot laatste noot geregeld. Wij staan voor gezelligheid, culinaire kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke betrokkenheid. Bij ‘T Witte Peerd begrijpt men hoe belangrijk en speciaal een trouwdag hoort te zijn. Deze bijzondere dag viert u natuurlijk met vrienden, kennissen, familie en andere naasten. Dat betekent dat het feest aan uw persoonlijke eisen moet voldoen. De groep genodigden verschilt bij ieder individueel feest. Doordat wij erg flexibel zijn en over meerdere zalen beschikken is er bij ons zeer veel mogelijk. Op deze manier proberen wij het beste te bieden voor elke situatie. Wilt u meer weten over onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle? Lees dan gerust deze pagina eens goed door!

Meer dan een trouwlocatie in de regio Zwolle

't Witte Peerd is meer dan een trouwlocatie in de regio Zwolle. Zo kunt u onze zalen ook huren voor een huwelijksjubileum, verjaardag, personeelsfeesten, familiedag of andere bijeenkomst. Kom gerust eens langs en ontdek de mogelijkheden van onze prachtige zalen. Het is niet mogelijk om de catering zelf te verzorgen. Van borrelhapjes tot heerlijke buffetten, wij verzorgen graag al uw wensen. Met keuze uit diverse gerechten kunt u altijd wel iets vinden dat u smaakt!

Vele mogelijkheden bij onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle

Onze trouwlocatie in de regio Zwolle is dé plek om een onvergetelijk feest te geven. ‘T Witte Peerd biedt u vele mogelijkheden op het gebied trouwfeesten. Wij beschikken over een drietal mooie zalen. Op deze manier hebben wij voor elke gelegenheid een passende sfeervolle ruimte. Doordat ‘T Witte Peerd bekend is met het organiseren van huwelijksfeesten is de ervaring enorm. Met deze ervaring kunnen wij adviseren en helpen bij een gepaste invulling van uw feest. U kunt hierbij denken aan persoonlijke wensen betreffende sfeer, eten, drinken en muziek. Daarbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met uw te besteden budget. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden van onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle.

Goede bereikbaarheid

Onze trouwlocatie in de regio Zwolle is gevestigd in Nieuwleusen en ook zeer goed bereikbaar vanuit Dalfsen, Zwolle, Genemuiden en Staphorst. U vindt ons partycentrum in Nieuwleusen, op slechts 15 minuten rijden van Zwolle. Naast het feit dat ons partycentrum goed te bereiken is, bieden wij onze gasten ook een ruime (gratis) parkeergelegenheid voor hun auto. Daarbij zijn wij ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met buslijn 29 vanaf station Zwolle stopt u na slechts 17 minuten precies bij de halte Nieuwleusen centrum, de halte voor ‘T Witte Peerd. Een goede bereikbaarheid voor al uw gasten is erg belangrijk bij de juiste feestlocatie. Wij verwelkomen u graag bij dé trouwlocatie in de buurt van Zwolle!

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij trouwlocatie in de regio Zwolle

Onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle in combinatie met ons ervaren personeel en de perfecte catering zijn de ingrediënten van een prachtige huwelijksdag. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Denk aan proosten met prosecco, het aansnijden van de bruidstaart, een heerlijk diner en natuurlijk een grote dansvloer voor het feest. Graag nodigen wij u uit om onze sfeervolle trouwlocatie in de regio Zwolle te komen bekijken. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via 0529-481295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze wordt aangepast aan jullie persoonlijke wensen, zodat de mooiste dag van jullie leven wordt!

Meer weten over onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle?

Als u zoekt naar een geschikte trouwlocatie in de regio Zwolle, dan heeft u zojuist deze locatie weten te vinden! Bij ‘T Witte Peerd is er erg veel mogelijk. Wij helpen u graag een onvergetelijk feest te organiseren dat past bij al uw specifieke wensen! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan kunt u het best contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0529-481295 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gastvrije medewerkers van ‘T Witte Peerd heten u graag welkom in onze trouwlocatie in de buurt van Zwolle.

hapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjes
bruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloft

Gallery zalen bruiloft (2)

evenementenevenementen