Trouwlocatie Nieuwleusen

Gaat u trouwen en zoekt u een geschikte trouwlocatie in Nieuwleusen? Bij ‘T Witte Peerd heeft u keuze uit maar liefst drie verschillende zalen voor uw huwelijksfeest. Toch staat in elke zaal gezelligheid, gastvrijheid en culinaire kwaliteit centraal. Wij regelen uw feest tot in de puntjes, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een geweldige avond met uw gasten!

Meer dan een trouwlocatie in Nieuwleusen

Wij beschikken over drie sfeervolle en functionele zalen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. U kunt hierbij denken aan een familiedag, bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijksjubileum of trouwlocatie in Nieuwleusen. Helaas is eigen catering niet mogelijk, maar wij maken graag een menu op maat op basis van uw wensen. Culinair genieten, dat begint bij 't Witte Peerd!

Uniek huwelijksfeest

Wij hebben al veel bruiloften mogen verzorgen op onze trouwlocatie in Nieuwleusen. Mede dankzij deze jarenlange ervaring en onze flexibiliteit kunnen wij goed inspelen op uw wensen. Ook kunnen wij u hierdoor goed adviseren over een geschikte invulling van de dag. Deze persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Een huwelijksfeest is tenslotte een bijzonder feest, een dag om niet te vergeten. Kiest u voor ‘T Witte Peerd, dan bespreken wij allereerst uw wensen. Denk hierbij aan uw voorkeuren wat betreft eten, drinken, muziek en niet onbelangrijk: de sfeer. Door de vele mogelijkheden bij dé trouwlocatie in Nieuwleusen, wordt het een uniek feest. Helemaal aangepast aan uw persoonlijke situatie en budget. Of u nu gaat voor een intiem feest of een knalfeest met een grote groep, het kan bij ‘T Witte Peerd!

’T Witte Peerd: de makkelijk bereikbare trouwlocatie in Nieuwleusen

U wilt natuurlijk dat uw gasten uw huwelijksfeest makkelijk kunnen bereiken. Onze trouwlocatie in Nieuwleusen heeft een centrale ligging. Het partycentrum bevindt zich namelijk op slechts 15 minuten rijden vanaf Zwolle. Behalve vanuit zalen, zijn wij ook goed bereikbaar vanuit Dalfsen, Genemuiden en Staphorst. Wanneer uw gasten zijn gearriveerd kunnen zij gratis parkeren voor de deur. Daarbij is ‘T Witte Peerd ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Met bus 29 vanuit Zwolle zijn uw gasten binnen 17 minuten bij halte Nieuwleusen centrum, de halte voor ons partycentrum. Vanuit Dalfsen bereikt men ‘T Witte Peerd in zo’n 25 minuten met bus 591.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij trouwlocatie Nieuwleusen

‘t Witte Peerd is de perfecte trouwlocatie vlakbij Nieuwleusen voor uw sfeervolle feest. Van een groot tot klein gezelschap, wij verzorgen uw huwelijksfeest tot in de puntjes. Bovendien mag een overheerlijk diner niet ontbreken op uw trouwdag. Wij regelen het graag voor u! Onze trouwlocatie in Nieuwleusen beschikt over een bar, dansvloer, feestverlichting en nog veel meer. Dit alles maakt ‘t Witte Peerd de mooiste trouwlocatie voor Nieuwleusen en omgeving. Kom gerust eens langs om onze trouwlocatie in Nieuwleusen te bekijken of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan.

Contact opnemen met de trouwlocatie in Nieuwleusen

Bent u enthousiast over onze trouwlocatie in Nieuwleusen? Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l of te bellen naar 0529-481295. Wij zorgen graag voor een onvergetelijk feest op dé trouwlocatie van Nieuwleusen!

hapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjeshapjes
bruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloftbruiloft

Gallery zalen bruiloft (2)

evenementenevenementen