Westeinde 5 - 7711 CH - Nieuwleusen

Onze cafetaria in Nieuwleusen biedt een gevarieerd menu met verse producten. Van friet tot burgers en van snacks tot plates. Het staat allemaal op onze menukaart. Bekijk ook de menukaart van onze cafetaria in Nieuwleusen, er staat vast iets voor u bij!

 

Virtuele tour door onze cafetaria in Nieuwleusen

 

De openingstijden van onze cafetaria in Nieuwleusen

Wilt u weten wanneer onze cafetaria in Nieuwleusen is geopend? Wij zijn het hele jaar door dagelijks geopend. Bekijk hieronder de openingstijden.

  • - Maandag van 11:30 tot 20:00 uur
  • - Dinsdag van 11:30 tot 20:00 uur
  • - Woensdag van 11:30 tot 20:00 uur
  • - Donderdag van 11:30 tot 20:00 uur
  • - Vrijdag van 11:30 tot 21:00 uur
  • - Zaterdag van 11:30 tot 20:00 uur
  • - Zondag van 12:00 tot 20:00 uur

 

Proef de vernieuwde Kwalitaria burgers

Op onze menukaart vindt u diverse burgers met veel extra’s. De vernieuwde Kwalitaria burgers zijn nu nog lekkerder. Met puur Hollands rundvlees van MRIJ-rund, verbeterde tomatenrelish en een biologisch burgerbroodje. Maak uw maaltijd compleet met een portie friet. De friet van onze cafetaria in Nieuwleusen is vol van smaak. Ook is onze friet lekker dik gesneden. Bent u op zoek naar een lichte maaltijd? Kies dan uit één van onze frisse salades. Al onze salades zijn bereid uit eigen keuken.

 

Verse producten in onze cafetaria in Nieuwleusen

Bij onze cafetaria in Nieuwleusen kunt u kiezen uit diverse gerechten. Gerechten die met verse ingrediënten worden bereid. En dat proeft u terug! Met een uitgebreide en gevarieerde menukaart bieden wij voor ieder wat wils. Bovendien wisselt onze menukaart regelmatig. Regelmatig een bezoek brengen aan onze website is zeker de moeite waard!

 

Meer dan een cafetaria

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een zaal. Wij zijn gevestigd in Nieuwleusen en ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Staphorst, Genemuiden, Dalfsen en omgeving.

Cafetaria Nieuwleusen

 

Tot ziens bij onze cafetaria in Nieuwleusen

Onze cafetaria is gevestigd aan Westeinde 5 in Nieuwleusen. U bent hier van harte welkom voor een lunch of diner. Heeft u een allergie? Meld het ons, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk uw eten af te halen. Geen tijd om te wachten? Geef dan uw bestelling tijdig door via 0529-481295. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken tijd klaar staat. Graag tot ziens bij onze cafetaria in Nieuwleusen!